سفارش تبلیغ
صبا ویژن

انتخابات مجلس نهم- همدان

و اینک نهمین دوره ...

برای انجام وظیفه شرعی و حسب امر ولی امر مسلمین، برای کشف کاندیدای اصلح در نهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی، گروهی از فعالان فرهنگی شهر همدان با ترکیبی از رشته های مختلف تخصصی در دوره های کارشناسی و کارشناسی ارشد و دکتری و نیز طلاب ، عزم خود را جزم نموده و پس از مطالعه‌ای دو ماهه و نهایتا مصاحبه حضوری و گاهی چند ساعته با تنی چند از کاندیداها در حوزه انتخابیه همدان و فامنین به نتیجه‌ای رسیده‌اند که اینک آن را به مردم شریف و بصیر همدان تقدیم می‌دارند.

 باشد که گامی در راه عمل به وظایف باشد:

ما به خاطر روحیه و تفکر ولایتمدار، تدین و پاکدستی، روحیه استکبار ستیزی، ساده زیستی و شفافیت در مسائل مالی، عدم اتصال به کانونهای قدرت و ثروت، تخصص علمی، اهل اطلاع و تحلیل‌مند بودن، شناخت کافی از وظایف نماینده مجلس، اشراف به مسائل استانی و ملی و فراملی، دارای برنامه بودن، پرهیز از باند بازی، سابقه کارآمدی نسبی در مجلس هفتم، و نیز با رصد رفتار کاندیداها در هنگام تبلیغات انتخابات دوره نهم،

به عنوان یکی از گزینه ها به دکتر ابراهیم کارخانه‌ای رای خواهیم داد.

اما با توجه به تاپیک قبلی این بدان معنا نیست که فقط به ایشان رای می دهیم، و ما اساسا با تک رای مخالفیم. بلکه با توجه به اینکه به جمع بندی خاصی در مورد نفر دوم نرسیدیم انتخاب نفر دوم با توجه به استماع مصاحبات و تحلیل ها به قضاوت شما از نامزدها واگذار می کنیم. باشد که به یاری خداوند متعال در انتخاب اصلح موفق باشید.

 

 


[ چهارشنبه 90/12/10 ] [ 5:16 عصر ] [ سید محسن حسینی ]

از همه حق مان استفاده کنیم!                         

به همه مردم عزیزمان عرض مى‏کنم که ... کوشش کنند به همان تعداد که لازم است، رأى بنویسند و نه کمتر. مثلاً فرض بفرمایید در حوزه انتخابیه تهران اسم بیست و هشت نفر بایست در برگه رأى نوشته شود. سعى کنند اسم بیست و هشت نفر را بنویسند. بیست و هفت نفر و کمتر نباشد. یا فرض بفرمایید در بعضى از شهرها به پنج نفر و در بعضى شهرها به دو نفر باید رأى داد. همان مقدارى که لازم است بنویسند و کمتر ننویسند.

( مصاحبه با مقام معظم رهبرى در مراسم رأى‏گیرىِ دومین مرحله از پنجمین دوره انتخابات مجلس‏ 1375/01/31)

و توصیه‌ى دیگر من هم این است که از همه‌ى حقشان استفاده کنند. مثلاً در تهران که ما سى نفر را باید انتخاب کنیم، اگر بیست و نه نفر را انتخاب کردیم، در واقع از یک‌سى‌ام از حق خودمان بهره نبرده‌ایم و استفاده نکرده‌ایم. چه بهتر که از همه‌ى حق خودمان تا آن جزء آخرش استفاده کنیم؛ یعنى همه‌ى سى نفر را بنویسیم. و همچنین در هر نقطه‌اى، هر تعدادى که نامزد انتخاباتى آنجا هست.

( مصاحبه پس از شرکت در انتخابات هشتمین دوره‌ى مجلس شوراى اسلامى‌ و انتخابات میان‌دوره‌اى چهارمین دوره‌ى مجلس خبرگان رهبرى‌ 1386/12/24)

از برخی دوستان شنیدم که می خواهند نام یک نامزد را در برگه رای خود بنویسند یا به اصطلاح تک رای بدهند. به فرموده حضرت آقا به همان تعداد که لازم است (یعنی در همدان 2 نفر) رای بنویسیم و از همه حقمان بهره ببریم. بعد از این فرمایشات آقا دیگر هیچ حجت شرعی برای تک رای دادن نداریم، حتی اگر رقابت نزدیک باشد و ... سعی کنیم رای دادن و رای ندادن هایمان برای خدا باشد (مراجعه به تاپیک قبلی).

 


[ چهارشنبه 90/12/10 ] [ 4:47 عصر ] [ سید محسن حسینی ]

برای رای دادن به هر کسی نمی توان قصد قربت کرد

توصیه همیشگى ماست. یعنى این‏که رأى دهنده، اسم کسى را به خاطر بسپارد که وقتى خواست آن اسم را در برگه رأى بنویسد، قصد قربت کند. واقعاً قصد انتخاب کسى را داشته باشد که بشود او را براى خدا و دین به مجلس فرستاد. این مسأله اهمیت دارد. در این جا دیگر ملاحظات و رودربایستیها را باید کنار بگذارند. باید ببینند که خداى متعال را چه کارى راضى مى‏کند. چون مجلس مهم است و مسأله مجلس، مسأله کوچکى نیست؛ سرنوشت ملت است.

( مصاحبه با مقام معظم رهبرى در مراسم رأى‏گیرىِ دومین مرحله از پنجمین دوره انتخابات مجلس‏ 1375/01/31)


[ چهارشنبه 90/12/10 ] [ 4:39 عصر ] [ سید محسن حسینی ]

 

ایستادن در صف رأی مجاهدت است

دشمن همه‌جور وارد میدان می‌شود و تلاش می‌کند و خودکشون می‌کند که بلکه بتواند این ملت را از این حرکت مستقیم و قوى و عزیز منصرف کند. وقت انتخابات هم که می‌شود - شاید یادتان هست - غالباً قبل از انتخابات یک حرفى می‌زنند که معنایش این است که مردم در انتخابات شرکت نکنید؛ کارهائى می‌کنند، تلاش می‌کنند؛ گاهى به وسیله‌ى آدمهاى غافل و فریب خورده، گاهى به وسیله‌ى آدمهاى وابسته، کارهائى می‌کنند که بلکه مردم را از شرکت در این مراسم عظیم باز بدارند، که انتخابات یکى از این مراسم بسیار عظیم است.

من توصیه‌ام به مردم در درجه‌ى اول این است که بیایند وارد میدان انتخابات شوند، صندوقهاى رأى را پر رونق کنند. خود این صفوفى که ایستادند، ممکن است زحمت هم داشته باشد؛ در هواى سرد؛ یک ساعت - کمتر، بیشتر - اما این مجاهدت است، این جهاد است؛ این زحمت پیش خداى متعال اجر دارد. بروند رأى بدهند.

بیانات در دیدار هزاران نفر از مردم آذربایجان‌ به مناسبت روز 29 بهمن‌ 1386/


[ چهارشنبه 90/12/10 ] [ 1:9 صبح ] [ سید محسن حسینی ]

سلام علیکم

آمار بازدید الحمد لله با توجه به اینکه چیزی از تاسیس وبلاگ نگذشته خوبه. اما از نظر خبری نیست!! بابا نظرم بدید بد نیست، فضا تعاملی میشه. من نظرم اینه که بعد از اینکه مصاحبات رو گوش دادید جمع بندی خودتون رو تو قسمت نظرات قرار بدید تا از هم فکری هم استفاده کنیم.


[ چهارشنبه 90/12/10 ] [ 12:26 صبح ] [ سید محسن حسینی ]

سلام علیکم

به نقل از سایت حفظ و نشر آثار مقام معظم رهبری کلیپ های صوتی از حضرت آقا براتون گذاشتم. روشنه که سخنان حضرت آقا اصلی ترین شاخص در انتخابه که امیدوارم با دقت گوش بدید و در انتخاب خود اعمال کنید.

 اهمیت انتخابات مجلس نهم

آداب رقابت انتخاباتی

وظیفه مسئولان و مجریان انتخابات

وظیفه رسانه‌ها، گویندگان و نویسندگان

برنامه دشمن علیه انتخابات مجلس

معیار‌های نماینده یک ملت انقلابی، مؤمن و شجاع

حضور گسترده مردم در انتخابات مجلس

 


[ سه شنبه 90/12/9 ] [ 10:51 عصر ] [ سید محسن حسینی ]

مقام معظم رهبری

وابستگی به «کانون های قدرت و ثروت» ممنوع

برخی از بیانات اخیر مقام معظم رهبری در خصوص انتخابات مجلس هشتم

فرصت بزرگ را تهدید نکنید

انتخابات که مظهر حضور مردم است، مظهر مردم‌سالارى دینى است، باید پشتوانه‌ى امنیت ما باشد. نباید اجازه داد که این چیزى که ذخیره‌ى امنیت است، پشتوانه‌ى امنیت است، به امنیت ما صدمه وارد کند. دیدید، حس کردید، از نزدیک لمس کردید آن وقتى را که دشمنان میخواهند از انتخابات علیه امنیت کشور سوء استفاده کنند. باید همه مراقب باشند، همه بهوش باشند. آحاد مردم، مسئولان گوناگون، منبرداران سیاسى، کسانى که میتوانند با مردم حرف بزنند، همه مراقب باشند، مواظب باشند؛ از انتخابات مانند یک نعمت الهى پاسدارى کنند.(نماز عید فطر 9 شهریور 90)

نماینده واقعی مردم

یک نکته هم البته انتخاب نماینده‌ى دلسوز و مؤمن و علاقه‌مند است، که آن هم مسئله‌ى بسیار مهمى است، اما بعداً زمان کافى داریم. مردم باید کسانى را انتخاب کنند که به کانونهاى ثروت و قدرت متصل نباشند؛ کسانى باشند که واقعاً مردم اینها را بخواهند؛ بر طبق وجدانشان، بر طبق دینشان، بر طبق وظائف انقلابى‌شان عمل کنند؛ که حالا بحث در این باره زیاد است. (اجتماع مردم کرمانشاه 20 مهر 90)

رقابت چست؟

انتخابات باید سالم باشد، رقابتى باشد. رقابت غیر از خصومت است، رقابت غیر از تهمت‌زنىِ متقابل است؛ اینها را باید همه مواظب باشیم. رقابت این نیست که کسى اثبات خود را متوقف بر نفى دیگرى بداند. رقابت این نیست که کسانى بیایند براى جلب نظر مردم، وعده‌هاى خلاف قانون اساسى، خلاف قوانین عادى بدهند؛ اینها نباید باشد. کسانى که وارد عرصه‌ى انتخابات میشوند، چه از طرف مجریان و مسئولان، چه از طرف کسانى که نامزد میشوند، بایستى به آداب و شروط یک حرکت عمومىِ سالم پایبند باشند، متعهد باشند؛ این لازم است.(دیدار مردم قم 19 دی 90)

الگوی بیداری اسلامی

من مطمئنم که این انتخابات براى ملتهاى دیگر هم یک نشانه‌اى است. براى همین هم هست که دستگاه‌هاى خبیث استکبار، از آمریکا و انگلیس و صهیونیستها و دیگران، دارند مرتباً تلاش میکنند که این انتخابات را به یک جورى خراب کنند، مخدوش کنند. کشورهاى دیگر نگاه میکنند ببینند این پیشکسوت انتخاباتى و انقلابى - که ملت ایران است - چه کار خواهد کرد. ملت ایران در این زمینه، جزو پیشکسوتهاست. ملتهاى دیگر نگاه میکنند ببینند انتخابات در ایران به کجا خواهد رسید. استکبار دوست دارد که انتخابات در کشور ما آنچنان بشود که ملتها را مأیوس کند. ...(شعار مرگ بر آمریکا توسط مردم) خب، شما دیگر حرف آخر را گفتید! «مرگ بر آمریکا» همان حرف آخر است.(دیدار مردم قم 19 دی 90)

حضور حداکثری شرط مجلس سالم و قوی

انتخابات مصونیت‌بخش به کشور است.... هرچه صندوقهاى رأى شلوغ‌تر باشد، گسترش شرکت مردم بیشتر باشد، اعتبار کشور بالا خواهد رفت، مصونیت کشور بیشتر خواهد شد. مشارکت مردم میتواند آینده‌ى کشور را تأمین و تضمین کند. یک مجلس صالح و سالم و قوى میتواند بر عملکرد همه‌ى دستگاه‌هاى کشور اثر بگذارد؛ بر عملکرد دولت، بر عملکرد قوه‌ى قضائیه، حتّى بر عملکرد نیروهاى مسلح میتواند اثر بگذارد. مجلس قوى، مجلس صالح، مجلس سالم، یک چنین وضعى دارد. خب، این مجلس را کى میتواند تشکیل بدهد، جز مردم؟ دشمن این را نمیخواهد. الان دو سه ماه است بوقهاى تبلیغاتى دشمن دارند تلاش میکنند که مردم را ناامید و مأیوس کنند تا در انتخابات شرکت نکنند؛ بعضى هم در داخل بدون اینکه بفهمند چه کار دارند میکنند، متأسفانه با آنها همصدا میشوند! آنها مغرضند، اینها غافلند. (نماز جمعه 14 بهمن 90)

 

کمک گرفتن از افراد متدین و بصیر

مردم اگر خودشان نامزدهاى انتخاباتى را میشناسند، طبق تشخیص خودشان حتماً عمل کنند؛ اگر نمیشناسند، از افراد بصیر و متدین در گزینشهاى انتخاباتى استفاده کنند. (نماز جمعه 14 بهمن 90)

 

 


[ سه شنبه 90/12/9 ] [ 5:28 عصر ] [ سید محسن حسینی ]

سلام بر دوستان عزیز

بالاخره مشکل این فایل مصاحبه با آقای کارخانه ای حل شد و آماده دانلود شد! باز هم ببخشید. مجددا مثل قبل عرض می کنم که با دقت گوش دهید و خوب مقایسه کنید تا انشاء الله به فضل الهی موفق شوید اصلح را پیدا کرده و به او رای دهید.

التماس دعا

دانلود فایل صوتی مصاحبه با آقای ابراهیم کارخانه ای (با لینک مستقیم)

برخی از دوستان هنوز از دانلود نشدن فایل ها گلایه داشتند، به همین دلیل یک فایل بی کیفیت هم برای کسانی که سرعت اینترنتشون پایینه قرار دادم(جدید)

دانلود(جدید)


[ سه شنبه 90/12/9 ] [ 5:0 عصر ] [ سید محسن حسینی ]

باز هم به نقل از سایت مطالبه براتون یه مطلب گذاشتم که خیلی جالبه، مردم با حقوق 200 تومانی به ما رای نداده اند!!!

شهید مدرس - شهید دیالمه


[ سه شنبه 90/12/9 ] [ 4:46 عصر ] [ سید محسن حسینی ]

سلام بر دوستان گرامی و همشهریان بصیر

اولا باید بابت تاخیر در قرار گرفتن فایل صوتی مصاحبه با آقای کارخانه ای از شما عذرخواهی کنم، مشکل فنی بوجود آمد که حقیقتا برای رفعش چند روزه که تلاش می کنم، نهایتا راهی پیدا شد و ان شاء الله تا چند ساعت آینده در وبلاگ قرار می دهم.

ثانیا اگر دوستان در دانلود مشکلی دارید در قسمت نظرات اعلام کنید تا مشکل برطرف بشه  ان شاء الله، چون امروز یکی از دوستان بطور شفاهی گلایه داشت!

ثالثا به نقل از سایت مطالبه یک نشریه براتون قرار دادم که بعضی از قسمت هاش بدرد بخوره.

ویژه نامه انتخابات مجلس نهم


[ سه شنبه 90/12/9 ] [ 4:34 عصر ] [ سید محسن حسینی ]
<      1   2   3      >
درباره وبلاگ

سید محسن حسینی
سلام بر همه دوستان و همشهریان عزیز چندی پیش جمعی از فعالان فرهنگی شهر همدان بر آن شدیم تا در انتحابات هشتمین دوره مجلس شورای اسلامی سهمی هر چند اندک در کمک به شناخت خود و همشهریان از کاندیداها داشته باشیم، امید که مورد توجهات خاص حضرت ولی عصر (عج) قرار گیرد. در این راستا تصمیم جمع دوستان بر این شد که مصاحبه های حضوری با تعدادی از نامزد ها انجام شود و به همین منظور سوالاتی با همفکری جمع طراحی گردیده و فرمهای نظر سنجی آماده گردید. سوالات ناظر به مسائل کلان و اساسی کشور بوده و تاکید آن بیشتر بر مسائل مورد توجه مقام معظم رهبری طرح گردیدند. به دلیل محدودیت فرصتی که وجود داشت از بین نامزدهای معرفی شده به چهار نامزد معرفی شده از سوی جبهه متحد اصولگرایان اکتفا شد و به فضل الهی چهار مصاحبه با حضور جمعی از فعالان فرهنگی شهر صورت گرفت و فرمهای نظرسنجی توسط ایشان تکمیل گردید.
لینک دوستان
پیوندهای روزانه
امکانات وب
بازدید امروز: 1
بازدید دیروز: 0
کل بازدیدها: 29728